Lily Jubah daripada ariffscottage RM48 je?

I am going to share kat mana nak dapatlan jubah cecantik yang simple, harga pun so affordable. RM48 je!






Korang pergi je dekat Instagram ni:
www.instagram.com/ariffscottage


Jubah murah 


Jubah murah RM48 je. Ada banyak warna boleh pilih. Sesuai untuk nak pergi mana mana. Sebab dia simple. Nak pakai everyday pun boleh, pergi kelas pun boleh, pergi kenduri pun boleh, pergi shopping pun boleh!

Warna yang ada:


Yang ni Lily Jubah warna dark grey

Size dan ukuran Lily Jubah

A post shared by AFFORDABLE | MINIMAL | ELEGANT (@ariffscottage) on


Atau click link ni: Ukuran Lily Jubah

Yang penting, jubah ni selesa, tak ikut cutting bentuk badan and tak jarang!


Cara nak order Lily Jubah:

Whatsapp nombor ni:

+60132055371

"Saya nak Lily Jubah warna ____ size _____. Ada lagi tak?"

That's all. Thanks for reading.


5 comments

  1. Cantiknya dan harga berpatutan. Susah nak cari baju harga semurah ni.

    ReplyDelete
  2. RM 48... I am sold... nak satu... tapi ada size tak... akak atau auntie ni big size sikit... hahahah

    ReplyDelete
  3. RM48 is so affordable. I like that the size chart is readily available. Can refer to get the best fit.

    ReplyDelete
  4. Nice Jubah and light color suit you as you look fair on it.

    ReplyDelete
  5. Woah. Those jubah look so colorful and the price is reasonable too.

    ReplyDelete