Batiste Dry Shampoo Review

Today, I'm going to review, Batiste Dry Shampoo!



Neutrogena Moisture SPF 15 Review

For today's review, it's Neutrogena Moisture SPF 15


Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser Review

Today, I'm going to review the famous Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser. I bought this two months ago. You can read my experience here: [ONLINE SHOPPING REVIEW] HERMO MALAYSIA USING GDEX



My Hermo Wishlist

Dear Hermo, I hope you can fulfil my wishlist, pretty please?

I won't ask much, promise. Only theseee :)



5 reasons why you should go to Chili's Malaysia now!

From now until 22 July 2017, Chili's Malaysia is having a limited time SOCIALS sharing platter (available all day long) and Dinner Special (available after 6pm)!





Chili's is a Tex-Mex restaurant, where they serve Southwestern-inspired and classic American flavours, with a hint of Mexican. So here are the 5 reasons why you should go to any Chili's Malaysia outlet now!


PEMENANG SGSHOP MALAYSIA 10XRM100 SHOPPING CREDIT GIVEAWAY


Thankyou kepada semua yang join SGSHOP MALAYSIA 10XRM100 SHOPPING CREDIT GIVEAWAY. Susah rupanya nak pilih pemenang. So, siapa yang menang tu?

Supplements & pemakanan semasa mengandung

Sebab dekat instagram, ramai sangat orang tanya I makan apa masa pregnant, I amalkan apa masa pregnant sebab Maysaa camtu ha keluar, entah la takde yang specific pun, semua bebiasa je sebab I kan pemalassss hahaha

All my supplements. Eh tapi takdelah makan semua sekali gus ok.


How to find the suitable skincare products for your skin

I know, nak cari product yang sesuai dengan kulit is a bit tricky. Kalau rezeki baik, try satu je, terus sesuai. Kadang kadang bila beli, asyik breakout je muka. So today, I'm gonna share, macam mana nak cari skincare products. Basically, apa yang korang kena buat sebelum beli product tu.

The most important tips: TAK BOLEH MALAS / NAK CEPAT. Kalau malas, dah, tak payah baca dah.


Tarte Amazonian Clay BB Tinted Moisturizer review

Today's review, my favourite everyday bb tinted moisturizer!


Product name: Tarte Amazonian Clay BB Tinted Moisturizer 
Size & price: 50mL, RM142
Availability: Sephora Malaysia (here), Tarte's website (Amazonian clay BB tinted moisturizer SPF 20)
Shades available: 8

Maysaa's Immunization Routine (0-3 months)

Selama ni asyik baca pasal orang gaduh anti-vaksin, pro-vaksin etc etc. Yang anti-vaksin tu sebab diorang kata vaksin tak selamat, merbahaya, ada kandungan yang haram, boleh menyebabkan kematian/kecatatan.

For us, we choose to vaccine our baby. Tujuan vaksin ni untuk melindungi bayi daripada penyakit penyakit yang merbahaya.

Maysaa's one month checkup (Baru 28 hari)