October 2017 | Life recap :P

Sebab dah boring asyik skincare and beauty related stuff, let's do a life update shall we? I'll start dengan bulan October 2017. And hopefully akan ada November 2017, December 2017 and so on.... Tengok lah kalau rajin hehe

Mummy and Imaan Maysaa


Korean fried chicken | Kyochon VS 4Fingers VS Chir Chir VS KFry

The korean fried chicken craze! Sebenarnya I pun terpengaruh jugak. Sebab hello, ayam kot! Walaupun sekadar ayam, tapi ayam goreng la yang paling sedap.






Personal Shopper for Sephora Halloween Sale 2017

For Halloween haritu, Sephora ada buat sale up to 60% discount, tapi bukan semua items la. Only selected. But the deals were soooo good! Sebab kena order RM900 baru dapat 60% off, I pun gigih kumpul order. And kena order pakai apps je.


Half barang yang I tolong order kan.


Yu Yee Oil | Must-haves baby item

Hi. Today, I am going to share about the famous Yu Yee oil! I bet everyone knows how great this oil already.


Maysaa & Yu Yee Oil


My first breastfeeding journey | 9 months

I have been fully direct breastfeeding Maysaa for 9 months. Fuh 9 months dah. I never thought I'll gonna make it this far.





My weekly skincare routine for pores

My weekly skincare routine! Yang ni I buat seminggu sekali je. Additional to my normal skincare routine.






AIR OPTIX plus HydraGlyde Review | My current everyday lens!

Hi! So today I am going to review this Air Optix plus HydraGlyde. Scroll down to read more!





My current go-to lipsticks

Sebab asyik skincare je, lama tak review pasal makeups. So here is my go-to lipsticks sekarang!

Duckcosmetices, Maybelline, Tarte


MUJI vs Daiso Compression Mask

Compression Mask edition! One of the new beauty tools that I tried.

Daiso vs Muji


Empties & Newbies (November 2017)

Empties (product yang dah habis) and apa yang I guna sebagai ganti (newbie) for my skincare routine!