Estrella KL 10% discount code


Ever heard of Estrella KL? 

Kalau nak cari baju raya yang pastel, lace, and all girlish, boleh try tengok dekat Estrella KL !


What they have for Raya 2017:






Cantik kan??

Cara nak dapat Estrella KL 10% discount code:

Bila dah settle pilih yang mana berkenan dan "Add to cart", tengok dekat Shopping Cart:


Click dekat Discount Code tu.


Key in "IMANESTRELLA10" lepastu click "Redeem"

Okay settle. Dapat dah 10% diskaun tu


Payment method?
Boleh online bank transfer atau manual payment.
Senang je kan?






Kalau suka dengan design Estrella KL, jangan lupa beli cepat lagi lagi untuk raya! Guna code "IMANESTRELLA10" untuk dapat 10% diskaun tau.

Boleh follow instagram Estrella KL for more details :)


3 comments

  1. The Baju Raya designs all look so nice. Good can buy online to save time.

    ReplyDelete
  2. wa the collection is so pretty! I wish to buy too

    ReplyDelete
  3. I like pastel colors, their collection is very feminine and so beautiful

    ReplyDelete