Nature Republic dari Hermo/Althea, original ke tak?

Actually ni last year punya issue hahaha tapi sebab Nature Republic baru keluar public statement, so teringat je lah.

Dua minggu yang lepas, dari instagram Nature Republic Malaysia




"Lazada, 11Street, Hermo and any other online stores are NOT authorize seller and therefore may be considered fake or counterfeit. Buy at your own risk. We would like to inform that Nature Republic Korea only authorize www.naturerepublic.com.my to sell Nature Republic products online. Always be smart to shop at the only authorize seller 👍 #naturerepublic #onlinestore #onlytheoriginals"

May be considered = mungkin ya, mungkin tidak

Last year I bought the famous Nature Republic Aloe Vera Gel (Review: NATURE REPUBLIC ALOE VERA 92% SOOTHING GEL) from Althea. My haul here: Althea Haul! Tapi packaging yang beli dari Althea dengan packaging yang beli dari Nature Republic punya store, lain. Hence, the tweet.




Yang kiri from Nature Republic store, kanan from Althea. Tweet tu taip tengah tak betul ke apa entah

Some of the answers from the girls on twitter:





Ada yang cakap tak ori, ada yang cakap tu new packaging. Okay let's email Althea!




"We would like to advise that product packaging go through renewals periodically - some drastic, some minor. They also differ based on the factory that produces them and their distribution channels. Usually, no two batches of products are same. The printing, mold, fonts, colors will slightly deviate as equipment is replaced for the next batch of mass production."

Maybe it's from the different batch kan, so packaging pun lain lah.

I tried to pm Nature Republic Malaysia on Facebook:

Bila tanya betul ke ada packaging baru dengan lama, dah tak reply and tak tahu nak refer dekat mana.






Conclusion:
Ikutlah gerak hati masing masing. Kalau was was, jangan beli. As for me, I masih yakin Althea & Hermo jual barang original. Yang kes ni maybe packaging lain sebab batch yang lain :)


Thanks for reading!

2 comments

  1. Write a post on how you organize all these things!

    ReplyDelete
  2. Hermo ok lagi byk I beli kat situ tapi kalau gel ni memang takkan beli seller luar selain nature republic saja sebab produk ni memang hype 2/3 thn lepas so terlalu banyak yg fake.

    ReplyDelete