Nuby Comfort 360 bottle review

I was very excited when I got the chance to try the Nuby Comfort 360 bottle and today I am going to review and share with you guys about this bottle.

Nuby Comfort 360 bottle
Nuby Comfort 360 bottle 

I'm Althea's Fan Of The Month! (May)


I'm Althea's Fan Of The Month. It all started with...

My lip care routine

I used to love wearing matte lipsticks, although it's drying because hello, it's the trend kan dulu? Tapi bila nak remove dia alahai, such a pain. Tak termasuk bibir jadi kering, merekah rekah. Kadang kadang sebab duduk dalam air-cond lama sangat pun bibir jadi kering.

So today, I am going to share with you guys, my lip care routine.




The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-In-Oil Review


 Product Name: Vitamin E Overnight Serum-In-Oil
Product Brand: The Body Shop
Product Type: Serum
Size: 50 mL 
Price: RM 105.00
Availability In Store: The Body Shop
Availability online: www.thebodyshop.com.my


How I organize my makeups


No, I don't have THAT much of makeups, I rarely use them, only during the weekends atau kalau ada events. But I still feel that my makeups are bersepah. Kalau lepas makeup, meja akan jadi DISASTER.

Maysaa's first Aidilfitri at Terengganu

Tahun ni turn raya Terengganu and it's Maysaa's first Aidilfitri!

A post shared by Iman Abdul Rahim 🌸 (@imanabdulrahim) on


Laneige Lip Sleeping Mask Review

The most famous Lip Sleeping Mask from Laneige! This has been one of wishlist yang dah lama nak beli tapi tak terbeli. Tapi nak sangat try, so finallyyyyy.



Althea Special Birthday Box #AtheaTurns2

It's Althea 2nd birthday! Happy birthday Althea!

Althea Birthday Cake that I created!


Zalora Cash On Delivery



Cash On Delivery: Order from Zalora tapi bayar cash masa diorang hantar barang. Boleh guna cara ni kalau risau duit dah bayar tapi barang tak sampai.


Nature Republic Argan Essential Deep Care Hair Pack Review


Product Name: Nature Republic Argan Essential Deep Care Hair Pack 
Product Brand: Nature Republic
Product Type: Hair Pack
Size: 200 mL 
Price: RM 45.90 (But always got discount 30%)
Availability: Hermo, Althea



Caring Pharmacy Online Experience


Baby Room Isetan The Gardens Mid Valley




How I clean my makeup brush?

I love mandikan my babies. It's like a therapy! 

So here is how I clean my makeup brushes!


Victoria's Secret USA to Malaysia


Simple Protecting Moisture Cream SPF30 Review

I've tried quite a lot of Simple skincare, so today I'm going to review the Kind To Skin+ Protecting Moisture Cream SPF30.

 Product Name: Simple Kind To Skin+ Protecting Moisture Cream SPF30
Product Brand: Simple Skincare
Product Type: Day Cream
Size: 50 mL 
Price: RM 40.90
Availability In Store: Guardian, Watsons, Caring Pharmacy
Availability online: www.simpleskincare.my (Guardian, Watsons, Caring Pharmacy pun boleh je beli online)


Ergo Baby Original vs Boba 4G carrier

Before I bought my Ergo Baby Original carrier, dah macam dilema nak beli either Boba 4G or Ergo Baby Original. Tapi last last beli Ergo Baby Original carrier, my first impression here: FIRST IMPRESSION: ERGOBABY ORIGINAL CARRIER



Recently, my sister in law bought Boba 4G carrier and I got the chance to try it out. Hence, my personal review:


Simple Vital Vitamin Night Cream Review

Rasa macam banyak pulak buat review untuk this Simple brand. As for today, I'm going to review the Kind to Skin Vital Vitamin Night Cream.



Product Name: Simple Kind To Skin Vital Vitamin Night Cream
Product Brand: Simple Skincare
Product Type: Night Cream
Size: 50 mL 
Price: RM 38.80
Availability In Store: Guardian, Watsons, Caring Pharmacy
Availability online: www.simpleskincare.my (Guardian, Watsons, Caring Pharmacy pun boleh je beli online)


Althea Box Chok Chok Skin Review

This box was given to me for review purpose from Althea, however, I am not paid to write this review. This is based on my personal experience. 

So, let's proceed!


SIMPLE SMOOTHING FACIAL SCRUB REVIEW


Simple skincare is one of my fav brand sebab dia sesuai untuk sensitive skin and of course, harga dia affordable and senang nak dapat. 

So today, I am going to review Kind To Skin Smoothing Facial Scrub.


Product Name: Simple Kind To Skin Smoothing Facial Scrub
Product Brand: Simple Skincare
Product Type: Physical Exfoliator (Scrub)
Size: 75 mL 
Price: RM 22.00
Availability In Store: Guardian, Watsons, Caring Pharmacy
Availability online: www.simpleskincare.my (Guardian, Watsons, Caring Pharmacy pun boleh je beli online)


Batiste Dry Shampoo Review

Today, I'm going to review, Batiste Dry Shampoo!



Neutrogena Moisture SPF 15 Review

For today's review, it's Neutrogena Moisture SPF 15


Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser Review

Today, I'm going to review the famous Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser. I bought this two months ago. You can read my experience here: [ONLINE SHOPPING REVIEW] HERMO MALAYSIA USING GDEX



My Hermo Wishlist

Dear Hermo, I hope you can fulfil my wishlist, pretty please?

I won't ask much, promise. Only theseee :)



Guardian Malaysia Online Experience

*This is not a sponsored post. I bought everything using my own money.

Today, I'm going to share my experience buying from Guardian Malaysia Online. Gatal tangan saja nak try, padahal Guardian ada je dekat dengan rumah. 


5 reasons why you should go to Chili's Malaysia now!

From now until 22 July 2017, Chili's Malaysia is having a limited time SOCIALS sharing platter (available all day long) and Dinner Special (available after 6pm)!





Chili's is a Tex-Mex restaurant, where they serve Southwestern-inspired and classic American flavours, with a hint of Mexican. So here are the 5 reasons why you should go to any Chili's Malaysia outlet now!


PEMENANG SGSHOP MALAYSIA 10XRM100 SHOPPING CREDIT GIVEAWAY


Thankyou kepada semua yang join SGSHOP MALAYSIA 10XRM100 SHOPPING CREDIT GIVEAWAY. Susah rupanya nak pilih pemenang. So, siapa yang menang tu?

Supplements & pemakanan semasa mengandung

Sebab dekat instagram, ramai sangat orang tanya I makan apa masa pregnant, I amalkan apa masa pregnant sebab Maysaa camtu ha keluar, entah la takde yang specific pun, semua bebiasa je sebab I kan pemalassss hahaha

All my supplements. Eh tapi takdelah makan semua sekali gus ok.


How to find the suitable skincare products for your skin

I know, nak cari product yang sesuai dengan kulit is a bit tricky. Kalau rezeki baik, try satu je, terus sesuai. Kadang kadang bila beli, asyik breakout je muka. So today, I'm gonna share, macam mana nak cari skincare products. Basically, apa yang korang kena buat sebelum beli product tu.

The most important tips: TAK BOLEH MALAS / NAK CEPAT. Kalau malas, dah, tak payah baca dah.


Tarte Amazonian Clay BB Tinted Moisturizer review

Today's review, my favourite everyday bb tinted moisturizer!


Product name: Tarte Amazonian Clay BB Tinted Moisturizer 
Size & price: 50mL, RM142
Availability: Sephora Malaysia (here), Tarte's website (Amazonian clay BB tinted moisturizer SPF 20)
Shades available: 8

Maysaa's Immunization Routine (0-3 months)

Selama ni asyik baca pasal orang gaduh anti-vaksin, pro-vaksin etc etc. Yang anti-vaksin tu sebab diorang kata vaksin tak selamat, merbahaya, ada kandungan yang haram, boleh menyebabkan kematian/kecatatan.

For us, we choose to vaccine our baby. Tujuan vaksin ni untuk melindungi bayi daripada penyakit penyakit yang merbahaya.

Maysaa's one month checkup (Baru 28 hari)


Berbuka puasa with the girls

 Last week, I had the chance to meet and berbuka puasa with them. Padahal tak ada lah jarang jumpa, selalu la jugak jumpa setahun sekali hahaha. Last jumpa masa Abby kahwin which is 10 months ago I think


SGShop Malaysia 10xRM100 shopping credit giveaway

10 x RM100 shopping credit giveaway, specially for you guys!



Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer Review

Before this concealer is available in Malaysia, I've been using the Maybelline Pure Mineral Concealer. Finally, I get the chance to buy this one sebab tengah SALE.

(Faham tak kedekut, beli time ada sale je :P)


Simple 3 step kit review

Finally, dapat try the famous Simple skincare. This one is the 3 step kit. 

 What's in the kit:
1. Refreshing Facial Wash Gel (50mL)
2. Soothing Facial Toner (50mL)
3. Hydrating Light Moisturizer (50mL)

SGSHOP Malaysia Haul & Shopping Review + 10 x RM100 Shopping Credit Giveaway

SGshop is a Taobao Agent to help you shop from Taobao and ships directly to Malaysia. Taoboa is an online shopping website tapi tulisan semua cina, I tak faham. I did browse Taoboa before this, barang semua best and murah tapi tak faaahaaaam. And I know, ramai lagi yang tak faham and taktahu macam mana nak ship barang from China, so here comes SGshop to the rescue!


St. Ives Oatmeal Scrub + Mask Review

For today, I'm going to review the St. Ives Oatmeal Scrub + Mask, because it claims to soften skin & smoothes away drynesss so macam terus rasa nak beli because I have dry skin.

Percutian yang best di Top Rated Bangkok Hotels

Kan best kalau dapat peluang untuk pergi bercuti ke luar negara sambil merehatkan minda. Lagi best kalau kita dapat pergi bercuti dengan harga yang murah dan berpatutan. 

Sekarang ni, semua tu bukan lagi masalah. Nak cuti dengan harga yang berpatutan dan murah? No problem! 



Cosrx Acne Pimple Master Patch Review

I bought this from Hermo because of the offer, and it is a part of the package so yeah. Alang alang tu ambil je lah, mana tahu boleh try.



Hair removal method | What I've tried


As a girl, it is such hassle tau. Kalau yang nak go au natural tu suka hati hangpa la kan. So I'm gonna tell you the pros and cons of each methods, and which one I find the best.

Althea Malaysia | What will you buy from Althea for Raya 2017? + free gift!


For this upcoming Raya, Althea will be giving away free gift untuk siapa siapa yang shopping dari Althea. FREE ok, FREE! Boleh tengok dekat sini kalau nak tengok barang free tu.


Skincare beginner | The basic routine


I'm gonna write about the most basic skincare routine. BASIC. Bukan 10-steps korean skincare tu okay. Yang tu, I pun penat nak ikut. Huh! #pemalas

The basic routine



Q&A #1: Study problems

Dulu I rajin lah jugak layan ask fm, sekarang dah kurang sikit tapi I'll try to answer okay? Sayat.me pun aduhaaaai, banyak lagi tak menjawab sebab soalan banyak repeat. Soon!

Tapi ada satu soalan dekat ask fm yang rasa macam nak huraikan.

Skincare ingredients that I avoid for my sensitive skin

I'm not a chemist / reti sangat pasal chemical dalam skincare ni tapi biasanya, I will ALWAYS try to at least baca review sebelum beli apa apa skincare sebab taknak membazir beli skincare yang tak sesuai dengan kulit.

Tapi biasalah chemical ni susah nak hafal. I pun tak ingat sangat apa yang okay, apa yang tak. So yang list yang biasanya I elak lah. Yang basic.




Surah surah amalan semasa mengandung


Nak share surah surah amalan semasa mengandung tapi yang ni semua orang boleh google kan. So nak share macam mana I tanda Quran I sebab I ni malas nak belek belek hp, nak scroll lagi. Malas. Baik pegang Quran yang betul, senang nak selak selak.

How to redeem your birthday gift from Sephora Malaysia 2017?

My birthday gift from Sephora Malaysia yay!

So, how to redeem your birthday gift from Sephora Malaysia?

Estrella KL 10% discount code


Ever heard of Estrella KL? 

Kalau nak cari baju raya yang pastel, lace, and all girlish, boleh try tengok dekat Estrella KL !

H&M Malaysia online shopping review

H&M Malaysia sekarang dah boleh shopping online! 

Hari tu dapat email ada sale. Dah lah ada sale lepastu + free shipping. Memang kena try lah ni.

#MudahTerpengaruh

Leaving the babies with their dads

Sejak Maysaa okay je kena tinggal dengan Daddy (This post: First time tinggal Maysaa dengan Daddy), rasa macam okay boleh lah tinggal lagi haha



So last week, ada invitation event lagi, and boleh bawak plus one so I ajak kakak ipar I (Kaklong) pergi. 

Domino's Pizza Malaysia 200th store in Cyberjaya!

Dalam masa kurang dari setahun, Domino's Pizza dah buka 50 cawangan dekat Malaysia, dan cawangan dekat Cyberjaya ni ialah yang ke 200! And yang ke 14,000 dekat dunia ni. Banyak nya!



Cawangan yang baru dekat Cyberjaya ni, sebab Cyberjaya kan "Global Technology Hub", and Domino's ni lebih kepada technology, sebab?


My top 10 favourite chick flick movies

I love chick flick movies! (Chick flick: Movies about love & romance that targeted female audience) 

Zaman paling best marathon chick flick movies ni lepas SPM dulu dulu, sambung pulak zaman cuti semester memang download stock banyak banyak untuk tengok!


These are my forever fav chick flicks movies and I bet korang semua mesti pernah tengok and enjoyed them too! (Sorry ni semua cerita like 10-15 years ago sebab I dah tua :P)

Newborn necessities on Motherhood.com

I love shopping. And online shopping? The best. I can browse stuffs and add them to cart without being interrupted. Or I can survey stuffs that I want need to buy :p

Bila first time pregnant, the first thing that popped into my mind, "Apa website best untuk shopping barang baby?!" Cause I have no idea at all. Zero. Never surveyed any baby-related things online. (Sekarang dah pandai sikit dah lah hahaha)

One of the best website to survey, cuci mata, and meroyan rasa nak beli je is: MOTHERHOOD.COM.MY